Neola Medical AB (publ) kommer närvara vid investerarkonferensen J.P. Morgan Healthcare Conference i San Francisco i januari 2023. Vd Hanna Sjöström kommer även presentera bolaget på Digital Medicine and Medtech Showcase, en del av Biotech Showcase, den 9 januari 2023.

Den årliga J.P. Morgan Healthcare Conference 2023 anordnas den 9–12 januari 2023. Konferensen är den internationellt största plattformen som kopplar samman företag och investerare inom Life Science branschen. Konferensen besöks av både stora globala bolag, innovativa växande företag och investerare. I anslutning till konferensen presenterar vd Hanna Sjöström bolaget på eventet Digital Medicine and Medtech Showcase, klockan 15.00 den 9 januari på plats i San Fransisco. Under konferensen kommer vd även att delta vid presentationer, paneldebatter och partnersamtal med investerare och intressenter.

”Jag ser fram emot att vara på plats vid J.P. Morgan Healthcare Conference i San Fransisco. Att Neola Medical dessutom är utvalt att presentera på Digital Medicine and Medtech Showcase på plats är värdefullt, då det är en unik möjlighet att synliggöra bolaget i ett internationellt sammanhang.”, säger Hanna Sjöström, vd på Neola Medical.

Mer information om J.P. Morgan Healthcare Conference
J.P. Morgan Healthcare Conference arrangeras för 41a gången 2023. Det är den största investerarkonferensen i branschen, som kopplar samman globala industriella ledare, snabbt växande utvecklingsbolag, innovative teknologiska kreatörer och investerare. För mer information:
https://www.jpmorgan.com/solutions/cib/insights/health-care-conference.

Mer information om Digital Medicine and Medtech Showcase
Digital Medicine & Medtech Showcase är en del av Biotech Showcase, som är en investerar- och nätverkskonferens för privata och publika bolag inom life science. Konferensen ger en möjlighet att presentera, diskutera och samtala med både investerare och personer i ledande ställning. Det är 15e gången som konferensen arrangeras, och det erbjuds bland annat flertal företagspresentationer, paneldebatter, workshops, nätverkande och one-on-one möten. Biotech Showcase arrangeras av Demy-Colton och EBD Group, två organisationer som har en lång historia av att arrangera kvalitetsprogram som stöttar bioteknik och life science. För mer information: https://informaconnect.com/biotech-showcase/.