Neola Medical AB (publ) kommer att närvara vid investerarkonferensen J.P. Morgan Healthcare Conference i San Francisco i januari 2024. CEO Hanna Sjöström deltar på plats för möten med investerare och industripartners inför marknadslansering av Neola® i USA.

Den årliga J.P. Morgan Healthcare Conference anordnas den 8–11 januari 2024. Konferensen är den internationellt största plattformen som kopplar samman företag och investerare inom Life Science branschen. Konferensen besöks av både stora globala bolag, innovativa växande företag och investerare med fokus på Life Science. I anslutning till konferensen kommer CEO Hanna Sjöström även att ha möten med investerare och potentiella industripartners.

”Jag ser fram emot att åter vara på plats vid J.P. Morgan Healthcare Conference i San Fransisco. Det är en värdefull möjlighet att synliggöra bolaget i ett internationellt sammanhang, vilket är viktigt då vi nu står allt närmre en marknadslansering. Vi har flera internationella investerare och industripartners som följt bolaget under lång tid och jag ser fram emot att få presentera de stora framsteg som skett i verksamheten under 2023.”, säger Hanna Sjöström, vd på Neola Medical.

Mer information om J.P. Morgan Healthcare Conference
J.P. Morgan Healthcare Conference arrangeras för 42a gången. Det är den största investerarkonferensen i branschen, som kopplar samman globala industriella ledare, snabbt växande utvecklingsbolag, innovative teknologiska kreatörer och investerare. För mer information:
https://www.jpmorgan.com/solutions/cib/insights/health-care-conference.