Neola Medical AB (publ) har glädjen att meddela att David Folkesson tillträder rollen som Chief Financial Officer den 26 augusti 2024.

David Folkesson har en omfattande erfarenhet som CFO i både noterade och privata bolag. Han har tidigare arbetat som revisor på Deloitte och som finansiell rådgivare på Pragati. Med sin expertis inom finansiell rapportering, redovisning, ekonomistyrning och affärsutveckling kommer David att stärka Neola Medicals finansiella funktioner och bidra till att bygga en lönsam verksamhet.

"Vi är mycket glada över att välkomna David Folkesson till Neola Medical. Han tillför värdefulla kunskaper från olika företag och med sin resultatinriktade och affärsmässiga erfarenhet kommer han att vara en nyckelspelare i vår tillväxtresa och i vår kommersialiseringsfas, särskilt nu när vi närmar oss marknadslanseringen i USA.", säger CEO Hanna Sjöström.

"Jag ser fram emot att bli en del av Neola Medicals spännande tillväxtresa och att bidra till att Neola® når klinikerna för att förbättra vården av för tidigt födda barn.", säger David Folkesson, tillträdande CFO på Neola Medical.

David Folkesson tillträder sin tjänst som CFO på Neola Medical den 26 augusti 2024.