I årets NOME Annual Meeting and Startup Competition 2023, i Köpenhamn 9 november, har Neola Medical erhållit The Arvind Hundal Scale-Up Award för bolagets exceptionella tillväxt och som inspiration för andra startups inom life science.

Om Nordic Mentor Network for Entrepreneurship – NOME
Det nordiska mentorprogramet för lovande life science-projekt och startups, Nordic Mentor Network for Entrepreneurship (NOME), skapades i syfte att omvandla nordiska life science-startups till internationellt kända kommersiella framgångar. I programmet får utvalda nordiska startups möligheten att matchas med mycket skickliga volontärer som kan hjälpa dem att nå sina mål och tekniska milstolpar.

Om NOME Annual Meeting and Startup Competition 2023
Under NOME Annual Meeting möts och nätverkar de ledande experterna inom life science. En central del av NOMEs årsmöte är Startup Competition, där fem av de mest lovande nordiska life science-startupen valts ut att få pitcha om möjligheten att bli en del av nätverket och vinna kostnadsfri tillgång till 24-månaders elitmentorprogram, ett globalt nätverk, ett amerikanskt startläger och ett team av amerikanska ämnesmentorer samt NOME-priset på 50 000 DKK.