Den 21–23 mars är det dags för årets upplaga av “Sweden Innovation Days”. Ett helt digitalt event som organiseras av Vinnova, i samarbete med Energimyndigheten, Formas, Business Sweden, Ignite Sweden SISP och AI Sweden. Eventet vill främja internationella samarbeten och det finns något av intresse för alla.

Årets event kommer fokusera på hur vi kan möjliggöra för innovationer som har potential att påverka vårt samhälle, miljö och ekonomi. Den 22 mars klockan 10.00 kommer Neola Medicals CEO Hanna Sjöström delta i ett sidoevent som annordnas av Vinnova och Nordic Innovation House, där hon kommer vara med i en panelintervju och diskutera hur vi kan ta svenska innovationer till den amerikanska marknaden. Under eventet diskutera bland annat de senaste trenderna, det aktuella läget för teknik och innovation i Silicon Valley och vad vi kan förvänta oss av framtiden. Missa inte detta!

Läs mer om eventet och anmäl dig här (gratis): https://swedeninnovationdays.se/side-event/silicon-valley-a-mindset-not-a-location/