Neola Medical meddelade i förra veckan sitt partnerskap med det internationella digitala nätverket för neonatologer, 99NICU. Partnerskapet är en inledande del i det marknadsföreredande arbetet inför lanseringen av Neola®, bolagets produkt för kontinuerlig lungövervakning. I 99NICUs nya serie ”NEOvations”, en serie webbinarium som fokuserar på ny teknik inom neonatologi, kommer Neola Medical att presentera sin produkt, Neola®, den 14 februari kl. 16.00 (CET). Den italienske neonatologen MD Ph.D. Gianluca Lista är också inbjuden som keynote speaker för att tala om hur vården av för tidigt födda barn kan förbättras med icke-invasiv lungmonitorering.

Det marknadsförberedande arbetet inför lanseringen av Neola®, Neonatal Lung Analyzer, har inletts genom ett partnerskap med det internationella nätverket 99NICU och den nya serien webbinarium ”NEOvations”. 99NICU är ett internetbaserat nätverk för neonatologer som startats av personal från Karolinska universitetssjukhuset i Stockholm. Det grundades som en plattform för att dela erfarenheter och kunskap, oberoende av plats och tidszon. Nätverkets nya satsning, webbinarium serien NEOvations, förväntas ge både nya insikter om innovationer inom neonatalvården och möjlighet att dela erfarenheteter och kunskap.

Läs mer om webbinarium serien och 99NICU här

Neola Medical är partner till NEOvations och den 14 februari kl. 16.00 (CET) kommer bolaget presentera Neola® för kontinuerlig och icke-invasiv lungövervakning. Den italienske neonatologen MD Ph.D Gianluca Lista är dessutom inbjuden till webbinariet för att tala mer om hur vården av för tidigt födda barn kan förbättras genom icke-invasiv monitorering. MD Ph.D. Gianluca Lista har en bred erfarenhet och har publicerat mer än 100 artiklar i internationella vetenskapliga tidskrifter. Hans fokuserar på både experimentell och klinisk forskning av för tidigt födda barn och för närvarande är han chef för neonatologavdelningen på Ospedale dei Bambini Vittori Buzzi i Milano.

Läs mer om webbinariet och registrera dig (gratis) här

Läs tidigare pressmeddelande om det marknadsförberedande arbetet och 99NICU här: Pressmeddelande